OVER MIJ.

Administratie wordt weer leuk, makkelijker trouwens ook!

Werk je als ZZP'er of heb je een VOF bijvoorbeeld in de zorg, IT, in de bouw of in elke andere branche, dan maak ik jouw administratie leuker, makkelijker trouwens.

Heb je een besloten vennootschap (BV) en/of een personal holding (PH) en zoek je iemand voor de dagelijkse administratie, btw aangifte en salarisadministratie, en verzorg je nu zelf je administratie dan nodig ik je uit om eens kennis te maken om te bespreken hoe administratie ook leuker en makkelijker gemaakt kan worden.

Of heb je een webshop (Shopify, Etsy)  en/of ontvang je je betalingen via PayPal, creditcard, Mollie of Shopify payments? En besteedt je veel tijd aan je administratie? Dan nodig ik je uit om eens kennis te maken om te bespreken hoe administratie ook leuker en makkelijker gemaakt kan worden

A|NO|V|E|O staat voor een vernieuwende manier van administratie door gebruik te maken van geavanceerde programma’s zoals onder meer Moneybird.

Een administratie uitbesteden doe je niet zover door een klik......dat gaat op basis van vertrouwen.

Kijk op https://www.moneybird.nl/experts/a-n-o-v-e-o/ hoe ik mijn klanten help met hun administratie

Eerst even kennismaken?  Vul dan hiernaast je gegevens in en dan neem ik met je contact op voor een online afspraak. Wij kunnen dan vrijblijvend kennismaken en zien wat ik voor je kan betekenen.